Najjužniji open air festival u Hrvatskoj – CMA Corona Sunsets Festival „zapalio“ je plažu Banje! SIGMA je oduševila fenomenalnim setom od sat i pol u kojem su uživali brojni Dubrovčani, Zagrepčani, ali i strani ljubitelji elektronske glazbe koji su stigli iz Francuske, SAD-a, Španjolske, Velike Britanije, Australije i brojnih drugih zemalja.

Plaža Banje koja je izgledala bolje nego ikad za vrijeme CMA Corona Sunsets Festivala, gorjela je uz Sigmine prepoznatljive hitove kao što su „Nobody to love“, „Coming home“ „Changing“, „Glitter ball“ i brojni drugi zbog kojih su najpoznatji bass duo na svijetu. Odlična komunikacija s publikom doživjela je vrhunac u trenutku kad su brojni fanovi SIGME zaplesali na pozornici, a do potpunog usijanja fenomenalno ih je vodio izvrsni MC Justyce.

Pored ovog nastupa koji je oduševio publiku na glavnoj dubrovačkoj plaži, program se preselio samo nekoliko metara dalje, u Lazarete gdje su za vrhunsku elektroniku bili zaduženi Anada, Ressless i Amirali.

 

Dok su na plaži Banje tekle pripreme za nastup SIGME, na Mrtvom moru na Lokrumu nastupio je popularni nizozemski DJ Maestro koji je predstavio najnoviju soul / funk kompilaciju Nine Simone pod imenom „DJ Maestro Presents Nina Simone Little Blue Girl Remixed!“

Večeras na Banjama nastupa headliner drugog dana festivala –  CLEAN BANDIT u  formi DJ seta. Ovi miljenici publike sa svojim mega hitom „Rather be“ doslovno su poharali radijske etere diljem svijeta, a danas će s tom, ali i drugim vrhunskim pjesmama ponovo dovesti brojne posjetitelje na plažu s najljepšim pogledom na Jadranu.

Ovo je prva hrvatska sezona open air festivala na nekoliko floorova, a s obzirom na vruću atmosferu koju CMA CORONA SUNSET donosi, nema sumnje da će uz Japan, Veliku Britaniju, Meksiko, Dubai, Indiju, Australiju i druge zemlje i Hrvatska postati standardni domaćin ovog planetarno popularnog događaja.

Ulaznice za večerašnji nastup Clean Bandit DJ seta, po cijeni od 150 kuna možete cijeli dan kupiti na ulazu u plažu Banje ili putem sustava Eventim (www.eventim.hr).