Psychedelic Experience
Psychedelic Experience

U organizaciji brodskih promotora Psy scene ‘Psychedlic Experiance vol.2’ nastavak je ponajboljeg programa koji vam donosi novi vrhunski line-up te raznolik opus ovog žanra elektronske glazbe!

Na drugo izdanje Psychedlic Experiance večeri u diskoteci Valinor u Slavonskom brodu, ove subote, 8. listopada, u goste dolazi  jedan od najpoznatijih svjetskih Goa Trance producenata, domaći M-Run a.k.a. Marija Matakovića. Ovaj multitalent briljira u svim područjima glazbe – od profesionalnog miksanja, masteringa, postprodukcije i dr. Još od ranih dana M-Run je poznat po suradnji s legendarnim Astralis timom s kojima je i dan danas u raznim oblicima suradnje, pa ne čudi što često dijele DJ pult.

Sa M-runom će nastupiti i dodatna DJ ekipa – brodska DJ-ica PsyCat koja će ujedno imati svoj prvijenac i već dobro nam poznati požeški DJ Triffid s odličnim repertoarom, te mlada brodska nada DJ 2Cbeat uz rezident Dj-eve, Danijela Bobana i Nova Fractal s B2B progressive psy trance setom. Početak večeri je u 22 sata uz ulaz od 20/30kn.

Organiaztori najavljuju i dodatno ozvučenje te light show. Više saznajte ovdje.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaša imena i prezimena. Slučajnim odabirom, u subotu 08. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

5 KOMENTARI

Comments are closed.