‘Kalemegdan Summer Festival’, koji se od 10. do 12. lipnja održava u Beogradu, u prodaju je pustio jednodnevne ulaznice te objavio kako se posljednjeg dana festivala sprema spektakl naziva ˝DNEVNI REJV˝! 

Posljednjeg dana festivala organizatori su odlučili iznenaditi ljubitelje kvalitetne muzike i dobrog provoda  spektaklom pod nazivom ˝DNEVNI REJV˝ koji će se održati 12. lipnja od 16 – 02h nakon čega se očekuje serijal službenih afterpartyja. Na dnevnom rejvu će nastupati regionalna ekipa od preko 20 DJ-eva u b2b sastavu, kako na glavnoj tako i na ˝TOPLJENJE FRIENDS˝ pozornici čiji su, tog dana, domaćini Sunday Beat & Grotto.

„Pozivamo sve rejvere da dođu na dnevnu žurku i dožive pravo #TOPLJENJE uz zalazak sunca na jednoj od najlepših lokacija u gradu Beogradu i uživaju uz muziku najboljih izvođača domaće elektronske muzičke scene. Pratite naše stranice ili nađite našu REJV POLICIJU u gradu kako biste osvojili pozivnicu za DNEVNI REJV“ – poručuju organizatori!

Trodnevne ulaznice za Kalemegdan Summer Festival koji se održava uz podršku Heinekena, od danas su u prodaji po cijeni od 1100 dinara za sva 3 dana festivala. Također, u prodaju su puštene i jednodnevne ulaznice, koje možete nabaviti na blagajnama Eventima i DD tickets-a po cijeni od 800 dinara za 10. i 11. lipanj, kada nastupaju zvijezde festivala Sam Paganini i Booka Shade.

Više informacija potražite na službenim web i Facebook stranicama!