Gosti najprestižnijih večeri Metalheadz-a, Dispatcha-a, Shogun-a i drugih europskih i svjetskih klubova uz podršku domaćeg drum’n’bass kolektiva Dirty Beatz, zabilježit će početak nove klupske drum’n’bass sezone u Zagrebu.

Ova rano jesenska večer pružiti će pravi britanski underground zvuk od dva iznimna talenta koji se nalaze na uzlaznim putanjama svojih karijera, podržani u radu od mnogih slavnih legendi drum’n’bass scene.

Iako je DLR tek nekoliko godina aktualan na lokalnoj britanskoj sceni, stekao je svjetsku slavu sa svojim tehnički vrhunskim i kreativnim setovima, koji će upotpuniti njegov dugogodišnji suradnik MC Gusto sa svojim jedinstvenim liričkim i svestranim stilom mc-ijanja kojim nepogrešivo upotpunjuje široki spektar drum’n’bass stila povezujući glazbu, nastup i publiku u jedno nezaboravno putovanje i zabavu.

Obojica su se okrenula uspješnim solo karijerama, te do sada ostvarila mnoga dostignuća na drum’n’bass sceni. DLR je od ranije poznat po svojoj suradnji s Chris Octane-om i debitantskim albumom „Method In The Madness“ koji se našao na popisu Top 5 Albuma godina, a tijekom solo karijere po mnogim uspješnim uracima objavljenim na izdavačkim kućama poput Dispatch Recordings, Metalheadz, Shogun Audio, Horizons Music, Symmetry, Utopia… te suradnjama s Hydro, Mako, Villem, Prolix, Break. Prošle godine publiku je oduševio i b2b setom s Goldie-em na Metalheadz Stage-u Outlook festivala.

 

MC Gusto od školskih dana inspiraciju uzima iz jungle-a kasnih 90ih, a ubrzo nastupa uz legende poput Ed Rush, Goldie, ShyFx. Danas radi na studijskim materijalima i nastupa s nekim od najutjecajnijih producenata i DJ-a diljem svijeta, te već godinama nastupa svaki utorak sa suradnicima Mekar MC i DJ J Cutter, na Kool FM, radio stanici s najdužim stažom u povijesti drum’n’bass glazbe.

Nikako ne propustite nastup ovih britanskih dnb talenata kojima će se 4. listopada u klubu Attack (Medika) pridružiti Dirty Beatz četvorka Leeks, Mats, Kula i Tekitoka. Početak je u 23 sata, a minimalna donacija za ovaj događaj je 30 kn do ponoći te 40 kn nakon.

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad za ovaj party! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu te ostaviti u komentaru ispod članka svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 3. listopada u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

8 KOMENTARI

    • Čestitamo Ksenija, osvojila si upad! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

      P.S. Ispričavamo se na zakašnjeloj objavi!

    • Čestitamo Božo, osvojio si upad! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

      P.S. Ispričavamo se na zakašnjeloj objavi!

Comments are closed.