Svjetski omiljena južnofrička senzacija Die Antwoord objavila je novi singl “Dazed & Confused” ususret premijernom hrvatskom nastupu u ponedjeljak 13. lipnja 2016. u paviljonu 9 Zagrebačkog Velesajama.

Pjesma “Dazed & Confused” naći će se na nadolazećem mixtapeu “Suck On This”, a donosi zarazan ritam ispunjen reggaeom, synthom, upečatljivim perkusijama te prepoznatljivim eksplicitnim tekstovima. Specifičan glas Yo-Landi upotpunjen je i vokalom Ninje u drugačijem izdanju, produkciju potpisuje GOD, a pjesma je laganija od onog što smo navikli čuti.

Ovime je fantastični rap-rave trojac prekinuo gotovo dvogodišnju stvaralačku pauzu, te najavio mixtape “Suck On This” koji izlazi u četvrtak, 19. svibnja. Bit će to uvod u novi, četvrti album koji još uvijek nosi naziv “We Have Candy”, a datum objave još nije poznat.

Najava dugoočekivanog premijernog nastupa južnoafričke rap rave senzacije Die Antwoord, koja dolazi u sklopu aktualne turneje, izazvala je ogroman interes u cijeloj Hrvatskoj, ali i regiji. Koncert je na popisu najprodavanijih ulaznica putem Eventima, a sve to ide u prilog tome da nas očekuje pravi spektakl ovog proljeća na Zagrebačkom Velesajmu.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 170 kn, a na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 200 kn. Više o samome događaju pogledajte ovdje!