Neočekivani obrat u posljednjem trenutku nam umjesto Sophie Valence dovodi još zanimljiviju njušku – Dereka Marina, bivšeg bubnjara i odličnog techno i house producenta, također iz Brooklyna!

Upravo smo dobili informaciju kako je najavljivana Sophie Valence zbog privatnih razloga otkazala nastup na večerašnjem izdanju Deep’n’Delicious večeri u Sirupu, a umjesto nje će nastupiti Derek Marin, koji je sve iznenadio svojim pristankom…

Derekov opus ukratko podrazumijeva suradnje s likovima kao što su Andrew Fletcher iz Depeche Modea, Mr C ili Alexi Delano te izdanja za niz respektabilnih etiketa kao što su Plastic City, Dirtybird, Thoughtless Music, Get Physical, Sleaze, Big Chief, Matterform, Hidden, Subtrak ili Trapez i to pod imenima Sideview, Platonik, Modest D i dr. Od 2004. vodi etiketu Subtrak.

Pored Dereka vas očekuju i rezidenti Bronski i Herya uz start u 1 sat iza ponoći i upad od 40kn. Sve ostale informacije potražite u službenom FB eventu.

Nagradna igra: Dvoje najbržih koji lajkaju i shareaju članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te koji ovdje u komentaru ispod članka ostave svoje ime i prezime, osvajaju upade!

Comments are closed.