Drugi vikend DELTE u skladištu Exportdrva u Rijeci predstaviti će umjetnike iz legendarnog berlinskog kluba Berghain i glazbene etikete Ostgut Ton. 

DELTA je novi glazbeni serijal kojemu je cilj dovesti pravu berlinsku vibru u Rijeku. Podupire ju PUSH, vodeći organizator događanja elektroničke glazbe, sa sjedištem u Hong Kongu. Tijekom prvog vikenda Delte, 11. i 12. srpnja nastupali su predstavnici Mobilee Recordsa i Watergate kluba, dok će ovoga vikenda25. i 26. srpnja nastupiti glazbenici iz legendarnog berlinskog kluba Berghain i sestrinske etikete Ostgut Ton koji su neki od najutjecajnijih techno izvođača danas, a pomogli su i postaviti standarde za današnji moderni techno.

U petak, 25. srpnja, DELTA će predstaviti Function-ov live set te njujoršku legendu native i underground techno scene Dave Sumner-a, čije će nastupe podržati neki od najboljih hrvatskih techno DJ-a, kao što su Alen Sforzina, Unique i Tino Dobrić. Kada nastupa uživo, Funkcion koristi poznate “trake i lupove” klasične techno baštine te u kombinaciji s njegovim izvornim materijalom, proizvodi doista intenzivno plesno iskustvo.

U subotu, 26. srpnja, DELTA predstavlja trostruku techno prijetnju Berghain rezidenta: DJ setovi Marcela Fenglera i Tobiasa plus Answer Code Request live set. Marcel je nakon kratkog vremena postao jedan od najpopularnijih rezidenta kluba Berghain sa svojim epskim melodijskim ali moćnim techno setovima, dok je Tobias dugo vremena bio jedan od najutjecajnijih DJ-a i producenata koji rade izvan Berlina. Konačno, od Answer Code Requesta možete očekivati live set pun industrijskih udaranja, teškog gruva i žestoke odlučnosti.

Ulaznice za festival prodaju se putem interneta. Stanovnici zemalja s područja bivše države s odgovarajućom identifikacijskom ispravom mogu kupiti povlaštene exYu ulaznice. Ulaznice potražite ovdje.

[quote_box_center]Dijelimo vam 2×1 upad za oba dana! Sve što vam je činiti je lajkati/twitnuti ovaj članak, te u komentaru ispod članka, uz vlastito ime i prezime, odgovoriti u kojem gradu se nalazi klub Berghain?[/quote_box_center]

18 KOMENTARI

  1. Još samo da na ulazu stoji legendarni Sven Marquardt i bio bi to pravi mali Berghain u HR. Nalazi se u Berlinu.

    • Čestitamo Josipa, osvojila si upad za DELTA TECHNO vikend!
      Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice.
      Dobar provod želi ti UESMag! 😉

Comments are closed.