Deja Vu party serijal jednom godišnje okuplja najpoznatije domaće DJ-eve čija imena su bila i ostala nezaobilazni dio hrvatske elektronske glazbene povijesti.

Ovogodišnje Deja Vu izdanje naše “stare škole” održat će se pod imenom Old THE BEST Reunion u petak 16. svibnja i subotu 17. svibnja u novootvorenom Depo klubu premijerno kao dvodnevni klupski Old School festival uz nastupe čak 12 zagrebačkih DJ legendi, osnivača, članova i predstavnika nekih od najpoznatijih i najuspješnijih kolektiva i klupskih party programa od kojih su neki još u devedesetima postavili temelje domaće elektronske klupske scene.

Prvog dana festivala, samo za ovaj put ponovno se okuplja originalan, „kućni“ B&S DJ team u punom sastavu: Alen, Active Line Six, Frx, Nikola Fuchkar, Toxic i Tom & Grade koji će nas bez sumnje svojim izborom glazbe ponovno oduševiti i na najbolji mogući način podsjetiti na ona “dobra stara vremena“ kada je svake subote u Bestu plesalo gotovo 1000 ljubitelja house glazbe.

Drugi dan nastupa pet zagrebačkih DJ-eva: Mr. DJ Dario, Kiki, Maminho, Ludvig i Cet koji će sa svojim  glazbenim techno/trance vremeplovom vratiti u neponovljivo vrijeme starog The Besta kada su njihove večeri Kraljevstvo, Astralis, Perfection i Stereo Studio bile neizostavne, najpopularnije i najposjećenije party destinacije svih ljubitelja elektronske glazbe u Zagrebu, a kojih se i dan-danas sa nostalgijom prisjećamo.

Dijelimo vam 2×1 ulaznicu za petak i 2×1 ulaznicu za subotu. Lajkajte članak, te u komentar ispod članka, uz vlastito ime i prezime, navedite za koji dan želite ulaznice! Sretne dobitnike proglasit ćemo u petak, 16. svibnja, tokom dana.