Nakon tuluma u Sirupu proteklog vikenda, s Derekom Marinom, bruklinškim techno i house producentom, ekipa D’n’D-a odlazi u Rijeku, gdje će u tamošnjem novootvorenom klubu Crkva održati još jedan odličan tulum.

Mario Herjavec i Josip Bajić, rezidenti i pokretači Deep’n’Delicious programa, poznatiji kao DJ Herya i DJ Bronski, na klupskoj su sceni već duži niz godina, no tek unazad zadnjih 365 dana probijaju se među zagrebačkom publikom i, kako se čini, na dobrom su putu ka uspjehu.

D’n’D svoj dom ima u zagrebačkom klubu Masters, no crew je izašao iz kuće, i premijerno, prošlog petka, održao prvo strano gostovanje u zagrebačkom Sirupu. Da misle ozbiljno pokazali su dovođenjem Dereka Marina, bivšeg bubnjara i odličnog techno i house producenta.

Herya i Bronski, zajedno s Mariom Novakom, sele u Rijeku, gdje će 1. studenog u novootvorenom klubu Crkva održati propovijed tamošnjim klaberima, a poslanicu svetom Pavlu ispripovjedat će Italoboyzi (Superfiction, London) i to u produženom četverosatnom setu.

Italoboyzi su Marco Donato i Federico Marton, originalno iz Italije, koji su tek svojim preseljenjem u London došli do punog izražaja, pa su svojim produkcijama i remiksevima stekli reputaciju jedinstvenog zvuka pune energije s korijenima i utjecajima proizašlih iz jazza, hip hopa, funka i drugih glazbenih žanrova, a broj njihovih izdanja prelazi brojku 100. Ova godina im je definitivno najuspješnija, s obzirom da im brojna izdanja izlaze na nekoliko različitih etiketa, imali su rezidenciju na Ibizi u klubu Sankeys, te se slobodno može reći da život bez muvinga za Italoboyze nije život.

Vrata kluba otvaraju se u 23 sata, a tulum traje sve do 6 ujutro. Cijena ulaznice je 40kn do ponoći, odnosno 50kn kasnije.

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad za ovaj party! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

dnd_italoboys

3 KOMENTARI

Comments are closed.