Sutra, 27. kolovoza, zadnja vam je prilika za poslušati tandem Darkside, prije nego li se Jaar i Harrington posvete daljnjim samostalnim projektima, kao i koncert Caribou, koji je nedavno objavio svoj novi album – Our Love…

27. kolovoza, velikim koncertom u pulskoj Areni bit će otvoren treći Dimensions festival – europski epicentar najsvježije elektronske glazbe.

Glavni gost večeri u tom jedinstvenom ambijentu je talentirani kanadski glazbenik Caribou koji se na pozornicu penje uz pratnju cijelog benda. Uz njega, hvaljeni elektronski tandem Darkside, koji su nedavno najavili kraj suradnje, održat će jedan od svojih posljednjih zajedničkih koncerata. Predgrupe ovim predvodnicima svježe, eklektične, elektronske glazbene scene su Nils Frahm, berlinski producent i kompozitora te sjajan vokalist Kwabs.

[quote_center]Dimensions Arenu uživo će prenositi i vodeća svjetska emisija i kanal za elektronsku i underground glazbu te svojevrsni internet fenomen – Boiler Room. [/quote_center]

Nakon otvorenja, Dimensions festival će sljedeća četiri dana trajanja na tvrđavi i poluotoku Punta Christo predstaviti najbolje od house, techno, funk, soul, drum and bass, glazbene scene, a lista uključuje izvođače kao što su Jon Hopkins, Roy Ayers, Moodymann, Warpaint, Theo Parrish, Juan Atkins, Robert Hood, Gilles Peterson, Metro Area, Nina Kraviz, Floating Points, Omar, Mala, Kode 9, Ben Klock i više od 200 drugih.

Vidimo se na Dimensionsu!