You Are We w/ Dapayk!
You Are We w/ Dapayk!

You Are We, program koji se dokazao već u nekoliko manifestacija, konačno otvara i svoju sezonu, i to ni sa kim drugim do fenomenalnim Dapayk-om!

U dvorani Željezničar u subotu, 19. studenog, You Are We kolektiv organizira sad svoju već četvrtu manifestaciju uz genijalnog njemačkog gosta koji se predstavlja aliasom Dapayk, čiji ekskluzivni intervju također možete pročitati na našem portalu.

Niklas Worgt,  čiju glazbu obilježavaju tople bas linije i plesni gruv, dolazi nam predstaviti svoju glazbu koju prezentira isključivo live izvedbom već preko 20 godina. Iza sebe ima preko 50 singlica i 10 albuma, koje stoje rame uz rame kraj njegovih brojnih nagrada, te spada u sam vrh berlinske plesne scene.

Niklasu podršku rade domaći dečki Lazo, FM, te Tvrtko i Dodo u b2b izdanju, dok će se za vizualni dio pobrinuti umjetnik iz Budimpešte, Danijel Šivinjski. Cijena propusnice za ovo audio-vizualno iskustvo će Vas koštati 50 kuna, dok će sam program startati u ponoć, te potrajati sve do podneva slijedećeg dana. No, za sve one koji se osjećaju sretnima, dečki iz “You Are We” su velikodušno ponudili 2 upada! Pravila za sudjelovanje pročitajte u nastavku.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 19. studenoga, do 20h odabrat ćemo sretne dobitnike upada.