Chew The Fat! Croatia predstavlja Outlook festival launch party u Tvornici uz nastup trenutno jako „vruće“ drum’n’bass zvijezde iz Velike Britanije – Joe Forda, člana jedne od najprestižnijih drum’n’bass etiketa Shogun Audio.

Chew The Fat! Croatia predstavlja Outlook festival launch party u Tvornici 21.3. uz nastup trenutno jako „vruće“ drum’n’bass zvijezde Joe Forda. Osim njega, drugi floor preuzima Radio Student uz bratsku večer Black Light. Početak je u 23.30. Ulaz je 30 kuna do 00:30, 40 kuna nakon.

Iz Velike Britanije dolazi mladi genijalac Joe Ford, od nedavno član jedne od najprestižnijih drum’n’bass etiketa Shogun Audio koja će ove godine imati svoj stage na Outlook festivalu. Neovisna je to etiketa koja istražuje drum’n’bass zvuke i pod isti je krov stavila imena kao što su Friction, Rockwell, Spectrasoul, Icicle, Technimatic ili pak Fourward. Svi su od nedavno izdani i na Way of the Warrior Two kompilaciji, na kojoj se našao i Joe Ford sa svojom trakom Stride.  Samo dva dana nakon gostovanja u Zagrebu izlazi mu i samostalni EP za Shogun Audio imena „The Moment“ ft. Tasha Baxter.

Osim Joea u velikom bass pogonu očekuje vas rezident CTF!Cro večeri Yesh uz hip hop, dubstep, trap i drum’n’bass, te drum’n’bass mecena Kodin jedan od najistaknutijih domaćih drum’n’bass producenata član JabbaTon kolektiva. Uz njih tu su i MC Tone Tuoro, te VJ -polygon.

Mali pogon ovom prilikom preuzima Black Light i Radio Student DJ-i. Uz senzualnije note deep housea pod palicom Black Light rezidenta DMT-ja, Radio Student šalje svoje uzdanice. DJ NoDef, hip hop i funk znalac, svoje umijeće pokazuje i u emisiji Mixtape Sessions četvrtkom, te na Phat KSET večerima. Rapaholik je skloniji dub i bass zvucima te reggae korijenima, a režira i emisiju Zion radio na Radio Studentu. Ovako će biti pokriveni gotovo svi žanrovi zastupljeni na Outlook festivalu.

Ove godine održat će se čak 77 službenih Outlook launch partya u 25 država svijeta i to i više nego jasno dočarava o kakvom se festivalu radi.

UES Mag dijeli 2×1 upad za Outlook launch party u Tvornici, a sve što vam je činiti je lajkati članak te u komentar ispod članka, uz vlastita imena i prezimena, odgovoriti: Kako se zove etiketa čiji je Joe Ford član? Sretne dobitnike proglasit ćemo na dan održavanja eventa.

Comments are closed.