Cristian Varela, muzički producent i DJ iz Španjolske, koji se uz odličnu reputaciju skoro 20 godina održao na internacionalnoj muzičkoj elektronskoj sceni, ponovo dolazi u Sarajevo, gdje će nastupiti u Domu mladih.

Vareli su od 2007. godine dodijeljena dva prestižna naslova: proglašen je DJ-em godine i primio je međunarodnu nagradu Ibiza za najboljeg techno DJ-a na svijetu. Godine 2008. proglašen je najboljim techno DJ-em osmu godinu zaredom, a tokom svoje uspješne karijere, Cristian je dobio više od 25 nagrada, među kojima su one za najboljeg producenta, te najbolji label.

Party u Domu mladih održava se ovoga petka, 15. kolovoza, s početkom u 21 sat, a ulaz je omogućen samo punoljetnima uz pozivnice o kojima se možete informirati putem Facebook pagea eventa. Pored Varele, istu će noć u Domu mladih nastupiti i DJ-evi SABB iz Prištine, Toni Juranović iz Hrvatske, te Bonjasky i Megahertz iz BiH.

Nagradna igra: Djelimo 5×1 pozivinicu za party s Cristianom Varelom (jedna pozivnica vrijedi za dvije osobe). Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu te ostaviti u komentaru ispod članka svoje ime i prezime zajedno s linkom na omiljenu stvar ili mix Cristiana Varele. Slučajnim odabirom, u četvrtak 14. kolovoza u popodnevnim satima, odabrat ćemo 5 dobitnika pozivnica.