Doček 2017. godine bit će više nego šarolik i to u dva kluba: Željezničaru i Mediki, na čak 5 (+1) floora s mnoštvom dobre muzike!

Kako bi zaokružili 2016. godinu, te zadovoljili svačije potrebe, doček 2017. godine se slavi u dva kluba: u Željezničaru te Mediki na 5 (+1) floora, a sa širokim spektrom izvođača slavit će se do poslijepodnevnih sati! Za dobar dernek i tvrdu zabavu na dočeku 2017. godine brinu se Oddvod, Saso Mange i Digitron Soundsystem.  Za visuale je ovoga puta zadužen VJ_etar (Zg), a za sound već gore spomenuti Saso Mange i Digitron Soundsystem.

U Željezničaru vas očekuju dva floora i to:

Psy/Goa Trance Floor @ Dvorana Željezničar
Željezničar otvara vrata u 20:00 sati, a svirka traje do 15:00 sati poslijepodne. Na flooru sviraju: Pigi (DHP), Sven (Hypnodelix Zagreb/London), Inner (Oddvod Collective), Psymustafa (Saso Mange Soundsystem), Đerri (Oddvod Collective), Stikk (Flying Donkeys, Punat/Zagreb), 3TT (Regeneration, Osijek), Pila (Forestdelic records), Allan (KaosLab, Split/Zagreb/Panama), Mihael Delič (Guu Baltazar, Dubrovnik/Zagreb), Mrva (OH, Novi Marof), Mania (Oddvod Collective), Kičma (OH, Novi Marof) i Project Shidarta (Oddvod Collective).

Tekkno Floor @ Birtija Željezničar
U bircu pored Željezničara u 22:00 sata otvara se Tekkno floor, na kojem će do 7:00 sati svirati: Tekthrower (Zg), Giovanni Grozota (Zg), Errortek (Zg), Distrakšn (Zg) + guests.

dance

U krugu Medike kriju se preostala 3 (+1) floora, a u Mediki se nastavlja i after od 8:00 sati ujutro. Tijekom noći moova se na slijedećim floorovima:

Digitron Dub Floor @ AKC Attack
Od 23:00 sata do 8:00 sati na dub flooru vas zabavljaju: Dub Engine live (Italija), Low Frequency (Rijeka/Osijek/Vinkovci), Dubolik (Zg), Digitron Sound System (Zg) + guests.

Goulash Disko Floor @ Chakka’s Room
Goulash Disko Floor začinit će: Yves Taquet (Goulash Disko), Iva Kvakić (Goulash Disko), Kiwi In Space (Afro Tribal Trance) + guests. Goulash se kuha od 22:00 sata.

Techno Floor @ Grey Room
Na techno flooru koji svoja vrata otvara u 23:00 sata rokaju: Delayer (Kruzer), Ikonal (bRAVE), Dujo (River), Dodo (Deepn’ Out), Sladoled (Fonetika), Tvrtko (Fonetika) + guests.

Surprise Floor @ Medika

Kako ne bi sve bilo poznato i uobičajeno, negdje u krugu Medike naći ćete i dodatni Surprise floor, a tko će svirati na njemu ostaje naravno iznenađenje!

“Ako štujete Bass kutije, posjećujete psihodelične mimohode ili samo đuskate opušteno, pridružite nam se na dočeku nove godine.”

Karta za oba kluba iznosi 60kn u pretprodaji, te 80kn na dan eventa! After u Mediki koji kreće od 8:00 sati, koštat će vas 30kn. Sve informacije o artistima, te načinu i mjestu kupovine karata pratite na službenoj stranici eventa.

Kako bi nekome uljepšali ulazak u Novu 2017. godinu, dijelimo dva upada ako zaigrate nagradnu igru!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime i napisati kojem se flooru najviše veselite. Slučajnim odabirom, u subotu 31. prosinca, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

 • Elina

  Elina Zorić techno floor! 😀

  • Draga Elina, osvojila si upad na Continuar! novogodišnje slavlje! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

  • Elina

   Hvala!!! <3

 • Anita Kozar

  Anita Kozar Digitron Dub Floor

 • Pitagora Bathory

  Đino Blašković,Psytrance

 • Tena Zoričić

  Tena Zoričić
  Psy/Goa Trance Floor

 • Mrk Zrtć

  Marko Zoretić, Psy/Goa Trance Floor

 • Martina Kovačić

  Martina Kovačić, Psy/Goa Trance Floor

  • Draga Martina, osvojila si upad na Continuar! novogodišnje slavlje! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

 • Lucija Žgela

  Lucija Žgela –> Psy/Goa Trance Floor

 • Ivan Maltar

  Ivan Maltar : Psy/Goa Trance Floor @ Dvorana Željezničar

 • Mijo Repušić

  Mijo Repušić Psy/Goa Trance Floor

 • Matejica Juroš

  Mateja Juroš techno floor

 • Denija Miškeljin

  Denija Miškeljin, Psy/Goa Trance Floor @ Dvorana Željezničar 🙂

 • Marta Fiket

  Marta Fiket, Digitron Dub Floor u Attacku 😀