Christian Smith
Christian Smith

U Zagreb ovoga vikenda u sklopu Future Scope serijala prvi puta dolazi Christian Smith, DJ i producent prepoznatljiv po svom funky groove zvuku koji mu je donio svjetsku popularnost te vlasnik renomirane etikete Tronic koja surađuje s mnogim velikanima kao što su Adam Beyer, John Digweed, Dubfire, Steve Lawler i drugi.

Christian Smith, kojeg ćete premijerno moći čuti u subotu, 08. travnja, u zagrebačkom Boogaloo klubu u sklopu Future Scope serijala, dominirao je ljestvicama i DJ playlistama postojanom distribucijom na visoko profiliranim izdavačkim kućama kao što su Plus 8/Minus, Drumcode, Cocoon, Bedrock, Mobilee i vlastitoj Tronic.

Za one koji ne znaju, Christian djeluje na začelju elektroničke glazbe više od desetljeća sa svojim prepoznatljivim groovy techno zvukom. Njegov posljednji album ‘Stranger Than Paradise’ (Tronic 2014), osigurao je hvale diljem svijeta svojim izvrsnim plesnim izborom glazbenih brojeva koji plove između njegovog širokog spektra techno glazbe.

Tronic je nedavno proslavio 200. izdanje, a uz etiketu postoji i Tronic Radio, tjedni show emitiran na preko 100 radio stanica diljem svijeta. Christianov je raspored trenutno popunjeniji nego ikad, uključujući regularne Tronic zabave u Londonu, Miamiju, Tokyju, Buenos Airesu, Barceloni, Amsterdamu, New Yorku i Madridu.

Godišnjim gostovanjima na Richie Hawtinovim ‘Enter’ zabavama u klubu Space na Ibizi i mnogim festivalima diljem svijeta, sa sigurnošću možemo reći da će Christian zadržati svoju relevantnost i poziciju na samom vrhuncu elektronske glazbe.

Ovim događajem, na kojem će se Christianu Smithu pridružiti i naš najcjenjeniji DJ i producent Petar Dundov, miljenica domaće publike Lea Dobričić te rezident Shi Pe, nastavlja se uspješna Future Scope sezona koja nam u narednim mjesecima donosi i gostovanja nekih od svjetskih DJ zvijezda kao što su Monika Kruse, Joris Voorn, Oxia, Wade te Chris Liebing, o čemu pratite na službenim stranicama organizacije.

Dodajmo još kako će se ulaznice moći kupiti samo na ulazu u Boogaloo klub i to po cijeni od 60 kn prije ponoći te 80 kn nakon, a tu je i službeni after party u Aquarius klubu gdje vas očekuju Senno i Matya.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 08. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

 • Filip Matišić

  Filip Matišić

 • Lu Mina

  e ovo bi bilo bome fino osvojiti! ☺
  Marina Mihaljević

 • Adrian Ivanovic

  Adrian Ivanović

 • Antonio Tomašić

  Antonio Tomašić

  • Dragi Antonio osvojio si upad! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

 • Ivan šikac

  Ivan Šikac ajdee

 • Vlatko Ostojić

  Vlatko Ostojić

 • Karla Kočar

  Karla Kočar

  • Draga Karla osvojila si upad! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

 • Maja Plaziblat

  Maja plazibat

 • Linda Lićou

  Linda Fero

 • Igor Šćekić

  Igor Šćekić