D.R.N.D.Y.
D.R.N.D.Y.

Svećano otvorenje i promocija etikete ‘mTechno Records’ održat će se ovoga petka, 3. lipnja, u House Clubu (Pećina) u sklopu ‘Chain Reaction’ večeri kada premijerno u Sarajevo dolazi D.R.N.D.Y.

D.R.N.D.Y. u Sarajevo stiže sa juga Srbije, a predstavit će se sa stvari “My Way” koja ujedno i izlazi na prvom službenom izdanju mTechno Recordsa pod nazivom “Chapter I”. 

D.R.N.D.Y je sa svojim izdanjima već uveliko skrenuo pažnju na svoj rad, redovan je gost u klubovima u regiji, a u Sarajevo stiže poslije nastupa u zagrebačkom klubu Aquarius. Njegova izdanja potpisuju etikete kao što su Phobiq Sashe Carassija, Agile Recordings Uto Karema, Renesanz i mnoge druge, dok njegovu produkciju podržavaju i puštaju na svojim nastupima imena kao što su: Richie Hawtin, Sam Paganini, Alan Fitzpatrick, Adam Beyer, Marco Carola, Joseph Capriati, Marco Bailey, Adrian Hour, Maceo Plex.

Nastup D.R.N.D.Y-a i promociju labela uveličat ce i domaći dio mTechno Rostera na čelu sa idejnim tvorcem i pokretačem cijele ove priče Wordom, koji će predstaviti svoju prvu stvar na mTechno Records pod nazivom “Inevitable” koja je već stekla simpatije BiH, ali i regionalne publike. Prije spomenutog dvojca zagrijavat će Okeli i Drzneday koji će se na etiketi predstaviti  s izdanjem “Shuffler”, dok će event zatvoriti Rectoor i Vontech, koji će se također predstaviti izdanjima pod nazivom “Ruinous” te “Malism”.

Ne otvara se izdavačka kuća ovog karaktera svaki dan u Sarajevu, tako da osim prigodnih poklona, vrhunskog lineupa, informacija i dobre zabave uvijek ima još jedan povod više da se uključite i podržite rad ove etikete. Početak je u 22 sata uz ulaz od 5 BAM-a. Više ovdje.