CFSN često svoju sezonu ranije zatvara i kreće na mnoge proljetne i ljetne festivale. Počevši od MAD In Belgradea, preko najstarijeg dnb festivala u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, vraćaju se obalom valovima Soundwavea, Gardena, Outlooka, Dimensionsa u Zagreb.

Jesen je hitro nakesila zube, pokazala svoje hladno lice i opasno zaprijetila riječima: “dosta je bilo skitnice, zasučite rukave i primite se posla”. Od sada na dalje, pripremaju vam samo najfinije klupske i ne samo klupske poslastice, a sezonu otvaraju mjesečnim CFSN DJs eventima.

Tako će 7. studenog u Sirupu promovirati 10. nastavak Illectricity Festivala, odnosno 10. Nucomers Night, kada u goste dolazi prošlogodišnji Nucomers Night pobjednik. Jednoglasno izabran, tada još trinaestogodišnji Viatori, je pravo malo glazbeno čudo. Dođite poslušati što ovaj malac ima za poručiti, a do tada bacite uho na njegov Soundcloud profil koji se nalazi pri dnu ovog članka.

Početak je zakazan u ponoć, a kraj u 7h. Cijena ulaznice iznosi 30kn. Više informacija potražite u FB eventu.

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad za CFSN party! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag i #CFSN te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom u petak, 7. studenog, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

5 KOMENTARI

    • Čestitamo Tea, osvojila si ulaz na večerašnji CFSN party u Sirupu! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

    • Čestitamo Matija, osvojio si ulaz na večerašnji CFSN party u Sirupu! Na
      ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod!
      😉

Comments are closed.