Ovoga vikenda započinje Clubbing sezona u LMC klubu kada za pult najvećeg open-air cluba u Istri stiže dvojac koji će oduševiti sve ljubitelje elektronske glazbe! Na prvi ovogodišnji party u Lighthouse Music Club stižu Carlo Lio i Siniša Tamamović!

U petak 20. lipnja, u 23 sata započinje clubbing sezona u LMC Clubu uz gostovanja kanadskog DJ-a i producenta Carla Lia te sada već dobro nam poznatog Siniše Tamamovića. Domaće boje brane Lemon, Krekman i Mr. Marley. Ulaz na sam dan iznosi 70kn dok će se karte u pretprodaji prodavati za 50kn. Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima kao i putem online shopa samog kluba. Mi vam dijelimo 2×1 upad, a više o tome potražite pri dnu članka!

Carlo Lio DJ je i producent rođen u Torontu.  Trenutno je jedan od najbitnijih imena kanadske elektronske scene. Pored svojih impresivnih nastupa diljem svijeta Carlo je prisutan i u drugim dijelovima muzičke industrije.  Jedan je od osnivača etikete Rawthentic Music koja je ubrzo nakon početka djelovanja, 2005 do danas postala jedna od vodećih underground etiketa u Kanadi.

Izdao je masu traka koje su dostigle uspjeh i veliku podršku u međunarodnim glazbenim vodama upravo zahvaljujući specifičnom zvuku.  Njegov brzi, duboki i pulzirajući techno house zvuk pomalo je inspiriran najvećim imenima današnjice, iako opet svojstven. Njegovi ritmovi rijetko će koga ostaviti ravnodušnima pa se upravo zato smatra jednim od najpoznatijih DJ imena današnjice.

Siniša Tamamović je sa svojom glazbenom karijerom krenuo krajem devedesetih godina kada u rodnoj Banja Luci započinje s nastupima. Odmah u početku pokazuje urođeni talent za elektronsku glazbu, a nakon nešto manje od deset godina već je bio na glasu uspješnog DJ-a koji je po Europi odrađivao vrhunske partije i privlačio brojne obožavatelje iz drugih zemalja koji su uživali u njegovom techno zvuku.

Od 1999. godine uspješno surađuje s DJ-em Mladenom Tomićem u njihovom zajedničkom projektu naziva Urban beat. U Bosni i Hercegovini postali su najpoznatiji i najuspješniji promotori evenata i partija dovodeći najveća svjetska imena elektronske glazbe domaćoj publici.

Njegova prva ploča izašla je 2005. godine, a otada je izdao brojne originalne trake i remikseve za najveća međunarodna DJ imena. 2011. seli u London, a iste godine izdaje brojne trake surađujući s najvećim svjetskim Dj majstorima poput Dubfirea, Umeka i Paca Osune. Prepoznat po svom specifičnom i jedinstvenom zvuku, Siniša je dostigao Top 4 mjesto na tech-house Beatport ljestvici s trakama Who we are i Waking up.

Ukoliko želite besplatno na otvaranje clubbing sezone LMC kluba, lajkajte članak te u komentar ispod članka, uz vlastito ime i prezime, navedite od kuda dolaze Carlo Lio i Siniša Tamamović! Dvoje sretnih dobitnika upada, proglasit ćemo slučajnim odabirom na dan održavanja samog događanja.