Carl Cox
Carl Cox | Foto: stoneyroads.com

Carl Cox će ponovno zavrtiti vinile prvi put nakon 10 godina i to u sklopu svog završnog 15-godišnjeg Music is Revolution partyja u Space klubu na Ibizi!

Datum Carl Coxovog finalnog Music Is Revolution partyja u Space klubu na Ibizi se bliži. Njegova 15-godišnja rezidencija će se tim događajem, 20. rujna privesti kraju, a Cox će u klub na Playa d’en Bossi vratiti vinile, piše Mixmag.

2006. godine je tamo posljednji put vrtio vinile, a sada želi odsvirati set koji će predstavljati njegovo vrijeme provedeno u Spaceu te će vjerojatno predstaviti puno stare glazbe koju ova generacija ravera možda i nije čula.

“Htio sam se vratiti unatrag i dati priznanje svim tim godinama koje sam proveo u Spaceu vrteći. Htio bih iskazati poštovanje svim starim trakama, iskopati neke svoje stare ploče i puštati ih s novima. Dobar dio rulje ih vjerojatno nije čuo prije, tako da je to način pokazivanja kako je glazba još uvijek relevantna.”, rekao je Cox za Mixmag.

Ako je itko sumnjao u njegovu vještinu, on ovo vidi kao priliku dokazati kako je još uvijek fantastičan kada se radi o miksanju vinila.

“Mislim da je ovo prikladan način za oproštaj. Također, želim da ljudi znaju da još uvijek mogu DJ-ati s vinilom i zatresti sve. Ova glazba je bila moj život i želim to podijeliti posljednji put u Spaceu.”, zaključuje Cox.

Carl Cox će svirati cijelu noć u Space’s Discoteca u sklopu The Final Chapter of Music Is Revolution zajedno s tINI, DJ Sneakom, Nic Fanciulliem i ostalima, a na line-upu je i na zatvaranju Spacea, 2. listopada.