Dan Snaith, kanadski kompozitor i izvođač koji nastupa pod imenima Caribou, Manitoba i Daphni, postiže najbolji rezultat do sada sa svojim posljednjim studijskim albumom „Our Love“, snimljenim pod Caribou aliasom.

Dan je oduvijek bio prezentiran kao marginalac u glazbenom svijetu zbog svog unikatnog pristupa glazbi, koji je bio kombinacija elektronike i žive glazbe. Nekada davno, to dvoje se smatralo nespojivim, no to nimalo nije utjecalo na njegov pristup glazbi, koji uključuje prvo pisanje iste pomoću kompjutora, da bi kasnije bila prilagođena za live band izvedbu. Pristup je očito urodio plodom, budući da Dan trenutno surfa na vrhu vala ovakvih suvremenih performansi te ostvaruje svoj najveći uspjeh do sada.

Podsjetimo, „Our Love“ je Caribouov posljednji studijski album nakon „Swim“, koji je također veoma prihvaćen od strane publike i kritičara, te je zasjeo na osmo mjesto u Velikoj Britaniji na službenoj albumskoj ljestvici. Opisana kao njegova najintuitivnija i emocionalna izvedba do sada, naslovna stvar „Our Love“ je već prikupila oko milijun klikova na SoundCloudu.

Sam Dan nije mogao vjerovati kakav je uspjeh album požnjeo, te je putem Facebooka izrazio svoje zaprepaštenje, kao i zahvalu svim ljudima koji su ga podržavali tokom svih godina njegovog glazbenog razvoja.

-TB-