Četiri godine programa Šum na Umu te rođendan i 20-godišnja karijera njegovog osnivača Gogoleska obilježavaju se ovoga vikenda u klubu Enygma. Ne propustite ovo trostruko slavlje jer se sprema opaki ples! 

Šum na Umu je projekt nastao iz potrebe osvješćivanja publike, o bitnosti kvalitete glazbe na partyjima i svemu što se party zove. Već pune 4 godine Šum djeluje na sceni kroz organizacije partyja i festivala, a konstantno na scenu isfurava nova svježa DJ imena.

Gogolesko je prije 20 godina započeo karijeru na radiju “Zelina” u Sv. Ivanu Zelini. Svakog petka je vodio i uređivao emisiju “Progressive sound”, a već u početku karijere nastupao je u kultnim klubovima: “EX” u Gornjem Kuršancu i “MUNGOS” u Kašini. Surađivao je i još uvijek surađuje s brojnim imenima hr scene. Rezident je kluba “ENYGMA” u Gornjem Kuršancu gdje je zadužen i za program i promociju kluba.

Ove subote, 26. studenog, i Šum na Umu i sam Gogolesko u klubu Enygma spremaju veliko slavlje pa tako kao headliner partyja iz Kutine dolazi Tom Cue (Beatz & Cuts). Tom je odabran da vas raspameti u špici partyja te vas odvede u nepredvidiva bespuća techna, što svojom glazbenom selekcijom i tehnikom miksanja kojima doslovno stvara novu mjuzu i sigurno hoće.

Da svečanost bude veća, a s tim i Vaša sreća, za pultom će se izmjenjivati i na ples Vas tjerati i Sylph, Renick, Sipa, Nitevision NV, Empathic Affinity i sam slavljenik Gogolesko! Početak je u 22 sata uz ulaz od 30 kuna. Facebook event provjerite ovdje.