Busta Rhymes, Moodymann, Buraka Som Sistema i Barrington Levy među prvim su imenima najavljenim za 7. izdanje Outlook festivala, najvećeg europskog bass festivala, koji okuplja do 40 tisuća ljudi na jednom mjestu.

Outlook Festival, od milja zvan rajem bass glazbe, upravo je objavio prva imena za svoje sedmo izdanje koje će se od 3. do 7. rujna održati na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule. I ove godine očekuje nas velik broj izvođača od hip hop, reggae, dub, preko dancehall, dubstep, drum ‘n’ bass, do soulful house i low-end techno glazbe.

outlook2014_01
Spomenuti Busta Rhymes izvest će posebni “best of Flipmode” inspiriran set, što znači najbolje iz hip hop ere, od njegovog albuma Flipmode, razdoblja A Tribe Called Quest, kao i stvari s njegovih prijašnjih albuma The Coming, When Disaster Strikes i Extinction Level Event, a također i s njegovog nadolazećeg albuma Extinction Level Event 2 uključujući nedavni hit napravljen u suradnji s Q-Tipom, Thank You.

Moodymann, Buraka Som Sistema, Barrington Levy, DJ Premier, Andy C, Digital Mystikz, Mungo’s Hifi, The Bug, Goldie, Mala i Coki, Eliphino, samo su još neki od dosad najavljenih izvođača, što samo potvrđuje status koji uživa ovaj pulski festival.

Comments are closed.