Ovoga vikenda u Mastersu vas očekuje party pod organizacijskom palicom jednog od osnivača poznate hrvatske house etikete Burek, Maria Kolonića znanog kao Pytzeka.

Nakon debitantskog izdanja, Kinkovog Yako i Leko vinila i “show case” premjere na Gardenu 2011. godine, Burek je u kratkom roku postigao međunarodni uspjeh te ušao u srca i DJ torbe glazbenika kao što su Ben Watt, Soul Clap, Erol Alkan, MCDE, Jimpster, Sei A, Azari & III, Justin Martin, Milton Jackson i mnogi drugi.

Također ne prestaje nizati uspjehe na inozemnom tržištu, a kvalitetu istog prepoznala je i domaća publika. Burek je ujedno i booking agencija koja na svojem rosteru drži neka od ponajboljih imena house produkcije. Toby Tobias, Brennan Green, Chris Duckenfield, Chicago Damn i Humandrone samo su neka od tih imena, pojačana izvrsnim hrvatskim glazbenicima Ilijom Rudmanom i Homeboy-em.

U istraživanju širokih prostranstava house sfere, u subotu 11. listopada, ovom prilikom Pytzeku se priključuju Funk Guru (CFSN) te Sladoled & Tvrtko, koji će večer otvoriti b2b setom. Ako ste željni dobre glazbe, Masters klub je ovaj vikend mjesto za biti! Početak je u 23 sata, a ulaz je 20kn do 1 sat iza ponoći te 30kn nakon.

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad za ovaj party! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu te ostaviti u komentaru ispod članka svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom u subotu, 11. listopada, u jutarnjim satima odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

9 KOMENTARI

    • Čestitamo Vanja, osvojila si upad za Burek u Mastersu! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Dobar provod želimo! 😉

Comments are closed.