Pistolero kolektiv ovoga vikenda u goste dovodi Nanosphere, breakbeat poslasticu iz Velike Britanije, koji će nastupati u sklopu velikog partija na dva floora u prostoru AKC Medika.

Nanosphere, koji je uvelike zaslužan za promociju psy-breaks zvuka koji posljednjih godina ostavlja sve veći utisak na elektronskoj sceni, u Zagreb, zahvaljujući Pistolero kolektivu, dolazi ovoga petka, 14. listopada. Produkciju objavljuje na sada već kultnom Broken Robot Recordsu, a svoj stil vlastitim riječima opisuje kao psy-hypno-deep-tech-cosmotronic-breaks koji će prezentirati u Attacku, jednom od dva floora ovoga partija.

Uz Nanosphere, za DJ pult Attacka stat će i Pistolero rezidenti Kirg i Zmayo, dok će za vizualizacije biti zadužen Wild Bronco. Grey Room je rezerviran za Hypnodelix ekipu, a vrte: Morph, Tvrtko, Winpa i Aquilux, i to širi glazbeni spektar koji čini njihov zvuk, a sve to uz kombinaciju Hypnodelix VJ-inga i Area 51 dekoracija.

Početak je u 22 sata, a za participaciju ćete morati izdvojiti 25/35kn s flajerom iliti 35/45kn bez flajera.

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad za Pistolero! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom u četvrtak, 13. studenog, u večernjim satima odabrat ćemo sretne dobitnike upada.