Prvim imenima s lineupa 10. i posljednjeg izdanja The Garden Festivala dodani su i partneri zaduženi za zabave u klubu Barbarella’s i na brodovima, a na festival se vraća i Bonobo.

Ususret desetom i posljednjem izdanju koje će se održati od 1.-8. srpnja 2015. na lokaciji The Garden Tisno, The Garden Festival je objavio imena partnera koji preuzimaju ravnanje večerima u Barbarella’s klubu, kao i zabavama na brodovima, a posebna novost je da se i Bonobo vraća u Hrvatsku na ovo izdanje festivala.

Bonobo će u DJ setu nastupiti u klubu, a priključit će se i Leftfoot ekipi kao gost na njihovoj zabavi na brodu kojom se slavi 10. godišnjica. Bonobo je tako dodan prvom valu imena kojeg čine DJ Harvey, Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P (live) i Psychemagik, a svi će nastupiti na 10. izdanju The Garden Festivala.

Uz Bonoba, iduće ljeto će The Garden Festival posjetiti odlični promoteri, glazbene etikete i partneri: Beats in Space, Claremont 56, Disco Knights, Edible, El Diablos, Faith, Flux, Futureboogie, Golf Channel, International Feel, Just Jack, Krankbrother, Leftfoot, Louche, Magic Door, Resident Advisor, Ransom Note v Dance Tunnel, Sunset Sound System, Salon Zur Wilden Renate, Studio Barnhus, Team Love, Tief, The Pool, Underbron Rec i Wolf Music.

Dave Harvey iz Team Love ekipe i jedan od osnivača Love Saves The Day festivala objašnjava:
[quote_box_center]“Zadnjih 5 godina bookirali smo izvođače za The Garden Festival uz Nicka Colgana I Eddiea O’Callaghana I stvarno se veselimo što nam se posljednju godinu vraća Bonobo. Eats Everything se vraća s njegovim programom Edible, zajedno s Beats In Space koji slave 15 godina, a super zabave osiguravaju i Magic Door, Leftfoot i ekipa iz berlinskog Salon Zur Wilden Renate. Team Love će biti domaćin jedne večeri u klubu Barbarella’s uz Seth Troxlera, Craiga Richardsa i još imena. Sigurni smo da će ostatak lineupa učiniti da je ovo najbolji The Garden Festival do sada, a potpuni popis imena objavit ćemo u siječnju .”[/quote_box_center]

Završno izdanje The Garden Festivala će donijeti glazbu na 4 pozornice, 8 klupskih večeri u Barbarella’s Discotheque i 20 zabava na brovima Argonaughty i Arbiana.

Iako je 2015. njegova posljednja godina, nasljedstvo The Garden Festival će nastaviti živjeti s nastavkom razvoja lokacije The Garden Tisno koja će u idućim godinama okupljati postojeće, ali i nove festivale i događaje. Pratite što se događa na www.watchthegardengrow.eu