Bipiem
Bipiem

Bipiem vas uvodi u novu sezonu svoga programa uz naoštrene setove i probrane trake, a očekuje vas šaroliki dijapazon glazbe drum and bass prirode, od neura i bassa pa do junglea i dnb-a. 

Ovog puta na Bipiem u goste, ove subote, 26. studenog, dolaze Akuul i Oberön, koji će udružiti snage sa Bipiem Kolektivom, i u svojoj b2b izvedbi pretvoriti KSET u jedan veliki nabijeni inkubator niskih frekvencija i dobre vibre, u kojem energija nejenjava.

Oberön je sarajevski DJ, dizajner i graffiti artist sa zagrebačkom adresom te osnivač Cosmic Vibesa koji ima za cilj promociju svega što spada pod bass muziku. Dio je i FRüHSTüCK ekipe s kojima radi zanimljive dnevne i večernje evente. Oberön je član sarajevske ekipe Concrete Jungle koja se bavi svim što ima u podznaku dnb i dubstep.

Akuul je dečko iz susjedstva. Oduvijek ima uši na glavi pa tako i glazbu u istoj. Godinama se bavi izlaženjem po klubovima kako bi zadovoljio svoju potrebu audiovizualnog podražaja pa je u jednom trenutku odlučio dati publici svoje viđenje tog svijeta. Djeluje na sceni kao dio Cosmic Vibes kolektiva gdje odabire najdraže mu DnB i bass trake. Dosad je puštao u Funk klubu, SuperSuper, AKC Medika, Klub Klub, na Puzzling Buzz partijima u Velikoj Gorici.

Za interijer kluba kao i za vizualni identitet eventa pobrinuti će se Bipiem ekipa, kojima je glavni cilj približiti dnb kulturu i onim najdaljima. Uglavnom, očekujte masu basa, dobre glazbe i dobrih ljudi koji će doprinijeti kulminaciji večeri.

Početak je u 22 sata uz ulaz od 15 kuna. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn). Facebook event provjerite ovdje.