Big Danny Kane
Big Danny Kane otvara Pop Up Winter Garden!

Potpuno drugačija adventska priča naziva Pop Up Winter Garden našla je svoje mjesto na prostoru ljetne pozornice Tuškanac u okružju magične park šume u centru Zagreba. Očekuje vas puno sjajne glazbe, craft pivo i dobra hrana, a otvara ju legendarni Big Danny Kane!

Pop Up Winter Garden u intimnijem okruženju na jedinstvenoj lokaciji na otvorenom donosi jedan poseban Božić počevši od četvrtka 8. prosinca. Grinch se ovoga puta upetljao u cijelu priču i spojio najbolje Gardene u urbani Božićni događaj koji u Zagreb donosi dašak Londona i Berlina uz puno sjajne glazbe, craft piva i dobre hrane.

Swanky Monkey Garden, The Garden Brewery, A Most Unusual Garden, zajedno uz Submarine i Toasterie by Trapula nude svoje prepoznatljive koncepte na sjajnoj lokaciji, uz The Garden craft pivo, zimske koktele, nezaobilazno kuhano vino, burgere i još pregršt toga, a sve je u ponudi na prozorima jedinstvenih brodskih kontejnera koje su uredili poznati street art umjetnici.

Program na jednoj od najboljih zagrebačkih lokacija kroz cijeli prosinac nudi i sjajnu glazbenu selekciju koja je neodvojivi dio svake Garden priče. Uz live nastupe bendova, lokalnih i međunarodnih DJ-eva, na rasporedu je i kino na otvorenom, kao i zabava za djecu i radionice.

Big Danny Kane zadužen je za otvorenje Pop Up Winter Gardena u četvrtak 8. prosinca. S više od dva desetljeća na sceni, Danny Kane je multi-instrumentalist koji svoj rad bazira na bassu i pianu. Surađivao je s nekima od najvećih imena kao što su Sara Nelson iz Massive Attacka, reggae legenda Bitty McLean, UB40 kojima je producirao album, ili remiksirao za Chaka Khan. Član je house grupe Jakkin Rabbit s kojom na svjetskim turnejama promovira njihov jedinstveni zvuk, dok se istovremeno u svojim setovima vraća funk i disco tonovima. Za zagrijavanje je zadužen Dj Phill Jackson, a sve počinje od 17 sati.

U petak je na rasporedu Adriatic Coasting, a kao istoimena radijska emisija ovaj hvaljeni projekt je dom našao na YammatFM-u. Ovoga puta Nick Colgan i Pepi iz The Garden Brewery tima donose svoje birane zvukove na otvorenom. Subota je rezervirana za božićne radionice za djecu, dok večer preuzima DJ Bizzo Bodega i vrti glazbu za ples, a nedjelju režira DJ Flaneur s chill glazbom na ljetnoj pozornici Tuškanac. Uz sve to spremna su i premijerna blagdanska izdanja The Garden Brewery craft piva, pa je to najbolji način za proslaviti ovo doba.

Cijeli prosinac uživajte u sjajnom pivu, odlično glazbenoj selekciji, ukusnim zalogajima, kinu na otvorenom, kreativnim programima za najmlađe i drugačijem adventu uz Pop Up Winter Garden na ljetnoj pozornici Tuškanac. Ulaz na sva događanja je besplatan. Više ovdje!