Ove subote vas očekuje još jedan u nizu ljetnih glazbenih događaja u poznatom zagrebačkom klubu Masters na Ravnicama, skromnog naziva „Bezimena Ljetna Večer“.

Sezona se bliži kraju, kako na moru i festivalima, tako i u Zagrebu. Povodom toga (jer povodi za provode nam stvarno više trebaju), održava se još jedna u nizu dobro nam poznatih ljetnih večeri u Zagrebu. Atmosfera opuštena, glazbeno nema pravila, iako će naglasak biti na deep house, technu i dub technu. Za cijelo audio iskustvo izdvojit ćete 20/30 kn, a glazbu za vas biraju After Neven (Deep’n’Out), Lucija (Radio Student), Tvrtko (Hypnodelix) i after senzacija After Ego (HMSX).

Za dva najsretnija internet križara pripremili smo i upade! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu te ostaviti u komentaru ispod članka svoje ime i prezime. Dvoje sretnih dobitnika proglasit ćemo u subotu, 16. kolovoz, u jutarnjim satima.

6 KOMENTARI

  • Čestitamo Ina, osvojila si upad za večerašnji party u Mastersu!
   Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice.
   Dobar provod želi ti UESMag! 😉

  • Čestitamo Emire, osvojio si upad za večerašnji party u Mastersu! (iako nisi pristupio nagradnoj igri na vrijeme, ipak smo odlučili popustiti i darovati ti upad!)
   Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice.
   Dobar provod želi ti UESMag! 😉

Comments are closed.