Festival fetiša koji spaja iskustva urbane glazbe, atraktivnih perfomansa, provokativnog izložbenog i filmskog programa, s maskiranim posjetiteljima koji tako i sami postaju događaj, održava se i ove godine, i to u zagrebačkom klubu Dramatic!

Nakon uspješna prva dva izdanja koja su privukla i znatnu pažnju stranih medija, ovosubotnji događaj (5.7.) kakvom metropola nema često priliku svjedočiti već privlači publiku i iz Europe! U Dramaticu će na Bestiarumu tulumariti Britanci, Grci, Nijemci, Rusi, Talijani, Česi, Mađari, Srbi, Bosanci i velik broj – Slovenaca! House of Harlot, londonska modna kuća specijalizirana za lateks, odlučila je na Bestiarum poslati i svoje ekskluzivne modele!

Ono što je Bestiarum postavilo na top listu fetish art destinacija jesu headlineri svjetskih fetiš događanja koji samo za ovu prigodu stižu i pred stožerni balkanski događaj. Ovogodišnji line-up predvode britanska fetiš diva Marnie Scarlet, novomeksički klaun mračnog seksipila Apollo Garcia, talijanski shibari majstor Andrea Ropes, njujorška ikona likre i visokih potpetica Scotty the Blue Bunny, a nastupit će i ruska raspojasana electro-punk-cabaret atrakcija Sado Opera!

Sado_Opera_photo-by-Alexander-Kumatch
DJ zvijezde stižu iz Londona (DJ Allen, osnivač Torture Gardena), Riminija (DJ Chris Angeli, rezident Fetish Night i gost bolonjskog Decadencea), te Zagreba (DJ Ivan Krželj / muzikfantastique, DJ End / Pure Electro).

Izložbom fetišem inspiriranih fotografija predstavit će se Latvijac Matiss Markovskis, a posjetitelji će moći zaviriti i u xxx kino koje će se tijekom večeri transformirati u dark room. Jedan od zasigurno najintrigantnijih dijelova Bestiarumova prostora koji se proteže na tri kata je i podrumska tamnica (tzv. dungeon) s interaktivnim BDSM spravama na kojima i sami posjetitelji mogu iskušati granice svoje mašte.

scotty-photo-by-christina-holmes
Bestiarum je mjesto tolerancije i mašte, pa ga publika posjećuje u fetish i fantasy dress codeu bez čijeg poštivanja ulazak nije moguć. Ove subote možete se tako prepustiti najekstravagantnijim modnim kombinacijama zbog kojih bi vas drugdje osuđivali ili vam ne bi ni dopustili ulaz.

Uz zabranu fotografiranja, diskrecija svih posjetitelja je zajamčena pa je granica eksperimenta samo mašta. Ulaznice za Bestiarum prodaju se po cijeni od 130 kuna u Octopus piercing studiju (Gundulićeva 37), a na ulazu na dan događaja stajat će 150 kuna. Posjetitelji se u svoje outfite mogu presvući i u samome klubu gdje će biti osigurana garderoba. Vrata se otvaraju u 21 sat, a oni posjetitelji koji stignu već do 22 sata mogu očekivati i darove od strane organizatora, kao i sponzora kao što su Kondomanija ili Strasti.hr.

bestiarum-fb