Poslije nastupa Amossa na Dirty Beatz tulumu u petak, u subotu se u klubu Sirup održava još jedan Ekstrakt party, i to u sklopu promocije Dimensions festivala, s DJ-em koji je stekao popularnost isključivo kao DJ, a ne i kao producent – Ben UFO-om.

Njegovi setovi su idealna mješavina starog i novog, tvrdog i mekog, veselog i mračnog, a zadnjih godina imamo ga prilike slušati na hrvatskim festivalima, od Hideouta, preko festivala u Tisnom, pa do festivala u Istri. No svirao je ovaj malac i u Aquariusu u Zagrebu 2010. godine, a sada ga možete poslušati 17. svibnja u klubu Sirup.

dimensions promo
2007. godine je zajedno s Pearson Soundom i Pangaeom osnovao Hessle Audio, a njegovu istoimenu emisiju možete poslušati svakog četvrtka od 9 do 11 na rinse.fm.

Uz UFO-a svira i standardna Ekstrakt ekipa – Ganik | Labud | Mimi | Novell. Upad je 60kn, a mi vam poklanjamo jednu ulaznicu. Sve što morate napraviti jest lajkati članak, te u komentarima navesti svoje ime i prezime. Nasumično ćemo odabrati jednog dobitnika.