Ovoga vikenda omiljeni slovenski klub svih partijanera – Ambasada Gavioli, u organizaciji Fetch The Vibe kolektiva otvara svoja vrata i najavljuje novu jesensko-zimsku sezonu.

Prvi ovosezonski party nagoviješta izuzetna imena tijekom cijele sezone, no ostala imena za sada ostaju tajna. Stoga vas ovoga petka, 10. listopada, Fetch The Vibe kolektiv poziva na party na kojem nastupaju: Ben Klock, Paco Osuna Petar Dundov. Početak je u 23 sata, a ulaz je 20eur u pretprodaji te 25eur na dan.

Prvi gost nove sezone, Ben Klock ili kako ga još nazivaju ”sinonimom dobrog techna”, rođeni Berlinčanin, s desetogodišnjom rezidencijom legendarnog Berghain/Panorama Bar kluba, je nedvojbeno jedan od najutjecajnijih DJ-a današnje underground scene. Njegovi su nastupi prepoznatljivi po deep te na trenutke hipnotičnim technom zvukom, kojeg redovito potpisuje i izdaje na Ostgut Ton labelu.

Krajem rujna, Paco Osuna započeo je sa svojom svjetskom turnejom promovirajući svoj Long Play album, a povodom koje dolazi i u Ambasadu Gavioli. Album predstavlja prošlost i budućnost njegove uspješne DJ karijere. Sastoji se od osam traka koje isprepliću četiri različita žanra, a bit će izdan 13. listopada na Hawtinovom labelu Minus. Osuna sam za sebe kaže ”basslinija je moja strast i nepogrešiv element mojih nastupa” – još jedan dokaz kako je španjolski virtuoz spremio poseban nastup.

Kako bi se večer skladno zaokružila, za to će se pobrinuti i naš Petar Dundov kroz devedesetminutni Live act kao i rezident Ambasade Tomy DeClerque kojega će najizdržljiviji dočekati za kraj. Manji floor otvara gost iz Italije, Giacomo Panni, dok će Boltzmann svoj elektro vrtuljak produljiti na tri sata. Više pogledajte ovdje.