Nakon 5 mjeseci stanke, Astralis se vraća u Kino Klub, lokaciju sa najboljom akustikom u Zagrebu i predstavlja večer uz 100% Psy Trance produkciju!

U petak 24. listopada, u velikoj dvorani prostora Kino Klub – Jadran Film, Astralis Team predstavlja večer uz 100% Psy Trance produkciju, kao što i najavljuje njihov mix koji je osvojio prvo mjesto u tri kategorije na portalu Mixcloud. Podnaslov događaja je Teamwork, a ime predstavlja glavni ključ uspjeha klupske večeri Astralis koja je na vrlo trendovskoj sceni elektroničke glazbe opstala već gotovo 17 godina, ponajviše zahvaljujući vjernoj publici koja ih prati bez obzira u kojem prostoru se nalaze.

ASTRALIS TEAM 100% PSY by Astralis Team on Mixcloud

Uz glazbu sa novih Astralis glazbenih ljestvica i liste klasika gosti će se zabavljati u društvu legendarnog Astralis Teama (Go Cut & Ludvig), a  glavni gost ovog cjelonoćnog događaja bit će Voislav Trajkovski–Kodra.

Kodra je vrhunski makedonski izvođač, koji svojim nastupima tjera plesače na vratolomije na plesnom podiju. Energičan i samouvjeren, a opet jednostavan i simpatičan, Kodra je već nekoliko puta prisutan na Astralisu isključivo na zahtjev publike.

Osim Kodre, party će svojim nastupom začiniti i Yvann, pobjednik DJ natjecanja u organizaciji Kulture Futureudruge umjetnika novog doba, koji je upravo predstavio svoj novi mix pod imenom Trip to Astralis (episodethree) kojeg možete preslušati ovdje.

Budući da su događaji za sladokusce ovakvog tipa vrlo rijetki, ulaznice po popularnoj cijeni putem Eventima, već su gotovo planule! Osigurajte svoje na vrijeme! Više provjerite u službenom FB eventu.

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad za ovaj party! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom u petak, 24. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

9 KOMENTARI

    • Čestitamo Mateja, osvojila si upad za večerašnji Astralis party! Na ulazu se javi uz predočenje osobe iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

    • Čestitamo Predraže, osvojio si upad za večerašnji Astralis party! Na ulazu se javi uz predočenje osobe iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.