Njemački dj i producent Patrick Graeser krije se iza projekta Answer Code Request. Od rujna 2011., kada je svijetlo dana ugledalo njegovo prvo izdanje “Subway into” EP, svepristuna je figura u društvu izvrsnih njemačkih producenata.

Od Dettmannove mixane kompilacije Conducted, preko belgijskog Music Mana, do izdanja na Dettmannovoj etiketi MDR, Patrik se uzdiže na glazbenoj ljestvici.

Melankoličan, atmosferičan, a opet kroz žanrove šarolik, Patrick je, kako sam kaže, pod velikim utjecajem UK drum & bass scene. Kroz godine, uz utjecaj sredine u kojoj živi, interes se proširio na house i techno, a to je rezultiralo originalnom kombinacijom – mračno i duboko, melodično, a čvrsto.

Answer Code Request – Code LP, izdan za prestižnu berlinsku kuću Ostgut Ton, potvrdio je Patrickov status u društvu kojem neupitno pripada. Ostgut Ton, usko vezan uz “crkvu” modernog techna, berlinski klub Berghain, od samih početaka njeguje specifičan zvuk koji se bez greške prepoznaje.

Code LP obiluje atomsferičnim i melodičnim spacey zvukovima koji albumu daju prijeko potrebnu prostornost. Album je TIP za svakog ljubitelja leftfield UK Bass & Ambient Electronice i berlinskog techna. Od 04. lipnja 2014., Code LP možete pronaći u svim online shopovima u vinyl i digitalnom formatu.

-VM-