Zadarski DJ i producent Andrologic, ovoga vikenda, točnije na samo Valentinovo u Q baru u Zadru priprema cjelonoćni set fuzije raznih stilova same elektronike.

Andrologicov životni moto, ali i onaj koji ga vodi kroz posao kojim se uspješno bavi već 12 godina glasi “Volim podijeliti s ljudima ono što nosim u sebi, a to su osjećaji i pogled na glazbu!” Kada pogleda iza sebe, kaže da su to godine ispunjene mnoštvom dobrih događanja i druženja, stoga u subotu,  14. veljače poziva sve u Q bar na zajedničko dijeljene energije i ljubavi. Početak je u 23 sata uz ulaz od 20kn.

Andrologic, rođen je u Zadru, posljednjih 12 godina uspješno djeluje na hrvatskoj glazbenoj sceni kao DJ i promotor. U 2006, on i DJ Mony osnivaju “Manifest Group” za promicanje elektronske glazbene scene i organiziranje događaja i partija duž jadranske obale. Neki od izvođača koji su surađivali s njim na različitim projektima su Pascal FEOS, Jack de Marseille, Paolo Barbato, Petar Dundov, Robert G. Roy, DJ Mary, Ian F . Andrologic svojom izvedbom techno i tech-house setova konstantno dodaje doze groove-a od kojih podij pulsira. Neki od projekata u kojima je bio uključen su CMC TV Nuckleus emisija kao i sam dio Bitchblack agencije iz Dubrovnika, PLAŽA OPEN AIR festival (Murter), Maraschino Bar (Zadar), Jungla (Split), DEEP (Makarska), VS2B (Kičevo, Makedonija), SIRUP (Zagreb), Noa Beach Club (Zrće) …. U 2014 je počeo suradnju s Andix Records pod kojim su izdani prvi producentski uradci. Njegova glazba pokazuje da je on producent s visokim iskazanim emocijama koje razbija monotoniju, potiče duh i oslobađa vaša osjetila.

Sljedećeg vikenda, 21, veljače, Andrej u goste dovodi slovenca Alexa Serru, no o tome više uskoro!

UESMag dijeli 3×1 upad za Andrologicov all nighter! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

9 KOMENTARI

    • Čestitamo Elina, osvojila si upad na Andrologicov allnighter! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.