Za nezaboravno zatvaranje ovogodišnje klupske sezone, zagrebački kolektiv Dirty Beatz dovodi AMOSS, mladi britanski drum’n’bass produkcijski duo koji se u kratko vrijeme pozicionirao na svjetskoj dnb sceni zahvaljujući talentu i inovativnom pristupu zvuku.

Dok Europa već naveliko najavljuje ljetne festivale, Dirty Beatz zatvara sezonu 16. svibnja u Zagrebu u istom ljetnom stilu u zagrebačkom Sirup klubu. Odmah nakon belgijskog Outlook Launch Party-a, stiže nam i u Zagreb “pretty moody, deep and techy” zvuk sve popularnijeg britanskog dua – Amoss.

Tko je Amoss? James Evans & Andy Tweedale. Produkcijski dvojac nastao iz zajedničke strasti za glazbom. Sinonim ljubavi prema techstep stilovima proizašlih iz kuća poput Renegade Hardware, labela na kojem 2011. godine izlazi njihov “Flex” što ih pozicionira na sami vrh drum & bass scene, te predstavljaju mlade producente o kojima ćemo sve više slušati i čiju produkciju ćemo sve više pratiti.

Postignuće u 2012. obilježio je drum & bass EP “State of Suspension “(Dispatch Recordings) inspiriran tech-funk zvukom kroz suradnju s MC Fokus i talijanskim producentom Dabs koji postiže broj jedan na mnogim glazbenim ljestvicama. Široki spektar zvukova iznimne reputacije u cijeloj Europi prepoznali su Dispatch Recordings, Horizons Music i druge izdavačke kuće na kojima duo izdaje i na čijim večerima nastupaju prezentirajući svoj prepoznatljivi zvuk od Londona do Outlooka u Hrvatskoj.

Prvi puta u Zagrebu Amoss (James) nam sprema dj set sa svježim novitetima underground dnb produkcije.

Amoss je neprestano u potrazi za novim inspiracijama što rezultira velikom potražnjom za njihovim agresivnim, ritmičkim i atmosferičkim nastupima. Kao domaća podrška tu su Kodin i svi članovi Dirty Beatz kolektiva: Tekitoka, Kula, Matz i Leeks.

Ulaz za Dirty Beatz zatvaranje sezone, iznosi 40kn cijelu noć, a početak je u ponoć (00:00). Ukoliko pak želite besplatno na Dirty Beatz večer, dijelimo vam 2×1 upad. Lajkajte članak te u komentar ispod članka, uz vlastita imena i prezimena, navedite barem dvije izdavačke kuće na kojima je dvojac Amoss izdavao svoje radove. Sretne dobitnike proglasit ćemo na dan održavanja DB večeri.

Comments are closed.