Otvaranje programa Cartel!
Otvaranje programa Cartel!

The Best Venue Hall vraća se na scenu novim house programom naziva Cartel, u sklopu kojeg ovoga vikenda gostuju Alex Kenji, Tube and Berger te fenomenalni gitarist Manuel Moore. Ulovite upade!

Spektakularni početak sezone rezerviran je za subotu, 3. rujna, kad će u The Best Venue Hallu, o kojem smo pisali, nastupiti Alex Kenji, Tube and Berger, fenomenalni gitarist Manuel Moore uz pratnju DJ-a i spektakularne plesačice La Fieste. Njihovim nastupom započinje i već spomenuti novi house program – CARTEL! [Facebook event]

Početak večeri je u 23 sata, a ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio i entrio.hr po cijeni od 30 do 50 kn u pretprodaji te 40 do 60 kn na dan nastupa.

Pri dnu članka okušajte sreću i ulovite 2×1 upad!

Nakon više od deset godina na sceni, multitalentirani talijanski glazbenik Alex Kenji iza sebe ima više od pedeset izdanja, a njegove zarazne stvari na setovima puštaju svi, od Petea Tonga i Tiesta do Justicea i Rogera Sancheza.

Njemačku glazbenu atrakciju Tube & Berger čine Arndt Roerig i Marko Vidović koji iza sebe imaju više od 15 godina iskustva i jedni su od najboljih house producenata i remixera globalne scene. Prvi veliki proboj na svjetskoj tržište bio je hit iz 2004. “Straight Ahead” koji se instant popeo na vrh Billboardove ljestvice. S vremenom su u svoj rad uvodili sve više vokalnih sampleova i melodijskih linija pa je tako “Imprint of Pleasure” sletjela na 9.mjesto Beatportove ljestvice najprodavanijih traka svih vremena.

Uvijek novi i svježi, traženi su gosti svjetskih festivala te su među ostalim nastupili na Tomorrowlandu, Loveweek Festivalu, Eastport Festivalu, Amesterdam Dance Eventu …

Manuel Moore / resident planetarno popularnog kluba Space Ibiza i spektakularni gitarist koji svojim nastupom uz house glazbu osvaja žensku publiku, zajedno sa svojim DJ-em također će nastupiti na otvorenju programa „Cartel“ 3. rujna.

Za svjetsku atmosferu na pokretanju programa Cartela, bit će zadužene i atraktivne performerice – plesačice La Fieste koje nastupaju u glamuroznim kostimima te izvode vanserijske akrobacije čime klupski izlazak postaje doživljaj za pamćenje i prepričavanje.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati čijem se nastupu najviše veselite. Vaša imena i prezimena šaljite na mail nagradna@uesmag.com s naznakom “UESMAG Cartel House Opening”. Slučajnim odabirom, u subotu 03. rujna, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

1 KOMENTAR

Comments are closed.