Kao prvo veliko glazbeno gostovanje u sklopu Vox Feminae Festivala, VFF i Živa Muzika predstavljaju Planningtorock koja će na svom premijernom gostovanju u Zagrebu 14. studenog 2014. u Pogonu Jedinstvo promovirati hvaljeni ovogodišnji album All Love is Legal.

Ovaj multimedijski i izvođački projekt Jam Rostron, engleske elektronske glazbenice i producentice s prebivalištem u Berlinu, obilježava upravo poigravanje društvenim normama i rodna kritika. Osim tri studijska albuma, valja spomenuti i remikseve pjesama za izvođače poput Austra, Telepathe, CREEP i velikih The Knife, s kojima je nastupala, te surađivala na albumu ‘Tomorrow, In a Year’.

Line-up glazbenog dijela festivala nastavlja rRroxymore. Pravim imenom Hermione Frank, Rroxymore je producentica i DJ-ica s berlinskom adresom čiji svježi i hipnotički plesni zvuk predstavlja kombinaciju organskog i sintetičkog, sirovog zvuka iz garaže i berlinskog party pulsa. Remiksirala je The Knife, Planningtorock, La Fawndah i druge, te bila i službena DJ-ica na dijelu velike prošlogodišnje ‘Shaking the Habitual’ turneje s The Knife. Za after party zadužene su domaće snage

Maja Pa i Buraz dok će atmosferu prije velikog koncerta zagrijati Topli Rat, elektro-hitoidna inkarnacija Žive muzike.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna. Ulaznice možete nabaviti online putem ili na sljedećim pretprodajnim mjestima: Rockmark (Berislavićeva 13), Dirty Old Shop (Tratinska 22) i Pitch Vinyl Shop (Prilaz Đure Deželića 40).

Više informacija o glazbenom programu pronađite OVDJE, a za festivalske novosti pratite VoxFeminae.net portal. Vox Feminae Festival osmu godinu za redom promiče stvaralaštvo žena i problematizira pitanja roda, a ovogodišnje izdanje festivala održat će se od 10. do 14. studenog 2014. u Zagrebu.

rRoxymore2