Ne toliko razvikan kao ostali festivali na hrvatskoj obali, no ipak ustaljen i upamćen festival koji se održava u Supetru na otoku Braču, u kolovozu dovodi odličnu ekipu za sve željne zabave i dobre mjuze na plaži Acapulco.

Za početak produženog plesnog vikenda i otvaranje festivala u četvrtak, 04. kolovoza, zaduženi su Jinxi. Jedan od omiljenijih domaćih bendova s kojima je zabava zagarantirana, nakon 17 godina su ponovno na Braču, a ovom prigodom će predstaviti i nove glazbene uratke.

Petak, 05. kolovoza, stage preuzima DJ Vadim. Ruski dj i producent sa stalnom adresom u Londonu povest će publiku na glazbeno putovanje koje bi moglo izgledati poput vožnje rollercoasterom s obzirom na njegov glazbeni opus. Hip hop, reagge, house, dub, soul, funk, grime – sve upakirano u jedan set iskusnog dj-a koji praši scenom već dva desetljeća.

Festival će doživjeti vrhunac upravo u subotu, 06. kolovoza, kada nastupa DJ The Reflex. Radi se o Nicolasu Laugieru, Francuzu iz Londona koji je jedan od prvih i najpoznatijih remixera disco glazbe. Malo tko ulaže toliko pažnje u detalje poput Reflexa. Maštoviti aranžmani, inovativni zvukovi i osebujno editiranje razlog su zašto uživa ugled kod artista poput Aeroplanea, Nightmare on Wax-a, Grega Wilsona, Dimitri from Paris-a i mnogih drugih.

Tu je i domaća ekipa Eddy Ramich, Tomo Ricov, Jakir’s, Banana Zvuk, Hrwoe, Funkytrain, Demo, Scarhead, Nino, D-Gree, Sensini, Škvorc, Ivan Dudda, Bocca Sotisfunk, Kid Va.

Voi’Sa tim je odabrao prvi vikend u kolovozu upravo uoči državnog praznika kako bi publika bila što opuštenija te mogla u potpunosti uživati u festivalu i ljetnom odmoru na Braču.
Tome će pridonijeti i prihvatljiva cijena karte za cijeli festival koja iznosi  samo 160 kn, dok je za jednodnevnu kartu za četvrtak potrebno izdvojiti 75 kn, a za petak ili subotu 60kn.

Karte su možete kupiti ovdje!

Popodnevni program traje od 16 – 21 h, a noćni od 22 – 05 h.  Do Voi’Sa festivala je usitinu jednostavno doći, trajektna veza sa Splitom je svakih 45 minuta, od 05 ujutro do ponoći.