Beck’sperience
Beck’sperience (izvor: press)

Nakon odličnih partyja u Šibeniku i Zadru, jedinstveni Beck’s to Basics program ovogodišnjeg Beck’sperience serijala 19. kolovoza dolazi i u Rijeku gdje će nastupati jedni od najboljih njemačkih DJ-a – Lucy i Analogue Cops. Provjerite zašto ovo ne smijete propustiti!

Jedinstveni Beck’s to Basics program ovogodišnjeg Beck’sperience serijala, u petak, 19. kolovoza, oživjet će već pomalo zaboravljenu bivšu tvornicu Torpedo u Rijeci uz orginalni underground elektronički zvuk jednih od najboljih njemačkih DJ-a – Lucya i Analogue Copsa. Domaću podršku dat će im: Pero Fullhouse, Mateo Klaić i Borut Cvajner.

Lucy je jedan od najzanimljivijih imena globalne techno scene. Odmaknuvši se od konvencionalnog koncepta kakav bi elektronički glazbenik trebao biti Lucy pomiče granice, razvija svoj vlastit zvuk te izdaje desetke ploča na prestižnim etiketama i bilježi nastupe na nekima od najeminentnijih svjetskih festivala.

The Analogue Cops, talijanski dvojac s boravištem u Berlinu trenutno predstavljaju sam vrh berlinske underground techno scene. Sa svojim labelom Restauration rezidentni su u kultnom Tresoru. Predvodnici su pokreta čija je misija vratiti distropiju na scenu, izbrisati žanrovske granice, uništiti sync i vratiti se na izvorište sloboda na plesnim podijima. Njihov live je egzotična mješavina prljavog housea, techna, acida, detroita.

Atmosfera i sve dodatne informacije o ovogodišnjem Beck’sperienceu mogu se pratiti i na društvenim mrežama putem #‎becksperience2016 hash taga ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬i na službenoj web stranici.

Ulaznice za sve Beck`sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop. Online prodaja: www.ticketshop.hr. Cijena ulaznice u pretprodaji i na dan eventa je 70kn.

Kao što se njemačko pivo broj 1 u svijetu Beck’s proizvodi od samo 4 sastojka, tako svi istinski ljubitelji elektroničke glazbe imaju četiri dobra razloga zašto ne bi trebali propustiti Beck’sperience u Rijeci:

1Jedinstvena lokacija

Kako bi se dodatno upotpunila cjelokupna underground atmosfera, ovogodišnji Beck’sperience sve partyje priprema upravo u takvim jedinstvenim, napuštenim lokacijama kakva će biti i u bivšoj tvornici Torpedo.

2Najbolji njemački DJ-i

Nakon Olivera Deutschmanna, Floriana Miendla, Heika Lauxa i Briana Sanhajia Beck’sperience u Rijeku dovodi još dvojicu vrhunskih njemačkih DJ-a, koji predstavljaju sam vrh berlinske underground techno scene. Lucy i talijanski dvojac s prebivalištem u Berlinu – Analogue Cops unijet će u Torpedo dašak kultnih berlinskih klubova Berghain i Tresor te kao i drugi koji su već nastupali, omogućiti istinskim ljubiteljima elektroničke glazbe pravi užitak i nezaboravan provod.

3Beck’s to Basics – partyji kakvi su nekad bili

Vrijeme dobrih techno partyja 90-ih godina još uvijek se pamti, a upravo zbog toga ovogodišnji Beck’sperience program Beck’s to Basics daje svima jedinstvenu priliku da ponovno ožive sjećanja i dožive onakav party kakav je nekada bio.

4Party koji brine o okolišu

Jedinstven scenografski set-up tvornice Torpedo činit će reciklirane limenke i čepovi Beck’sa, a grafiteri će oslikavati bačve u koje će se odlagati plastične čaše kako bi se stavio naglasak na ekološku osvještenost i kako bi na taj način svi prisutni doprinijeli očuvanju okoliša.