Zagrebački klupski program Kontrapunkt danas slavi svoj 15. rođendan uz španjolski dvojac  Kyodai, Pytzeka te idejnog začetnika Eddya Ramicha, a sve u klubu Sirup.

Prvi Kontrapunk tulum održao se 21.ožujka 1999. godine u zagrebačkom Aquariusu. Unutar godine dana, iz tjedne klupske večeri izrastao je festival Kontrapunkt koji stavlja Zagreb na internacionalnu mapu klupske zabave. Glazbeno eklektičan program koji je stilski putovao kako su i godine išle, publici je uvijek donosio svjež deep house, broken beat, future jazz, elektroniku, brazil, beats, bass, alternativan hip hop a sve s naglaskom na soulful.

Kroz 15 godina nastupilo je preko 200 internacionalnih gostiju te je prije nekoliko godina program je prestao biti vezan samo za jedno mjesto. Gostovao je u drugim gradovima, imao svoju pozornicu na pojedinim festivalima i bio je u radijskom programu.

Priča se i dalje nastavlja i to upravo 21.03. u zagrebačkom Sirupu, klubu koji je savršeno mjesto za prvi live nastup španjolskog dvojca Kyodai, u Zagrebu. Osim njih nastupit će Pytzek, polovica hvaljenog labela Burek i domaćin večeri Eddy Ramich.

Vrata kluba otvaraju se u 1 sat iza ponoći, a cijena upada je 60 kuna. Vidimo se večeras, prvog dana proljeća, na rođendanskoj ediciji Kontrapunkta u Sirupu!