Povodom obilježavanja 20. godišnjice profesionalnog DJ-anja, Tomislav Cetina, poznatiji kao DJ Cet, ovoga vikenda priprema specijalan 12-satni maratonski set u zagrebačkom Depo klubu.

Ove subote, 27. rujna, u zagrebačkom Depo klubu, Tomislav Cetina aka DJ Cet obilježava svojih 20. godina profesionalne DJ karijere, koju je započeo 1994. godine kao radijski voditelj i DJ na Radiju 1, a kasnije i na ostalim zagrebačkim radijskim postajama. Tijekom svoje karijere preferirao je razne stilove elektroničke glazbe te nastupao u mnogim klubovima diljem Lijepe Naše i to uz mnoga domaća i svjetski poznata DJ imena.

20 godina iza DJ pulta, obilježit će svojim specijalnim 12-satnim maratonskim setom u Depo klubu na koji vas poziva sljedećim riječima:

[quote_box_center]”Ideja o maratonskom setu nikako da dođe na realizaciju već gotovo 5 godina, a možda je i trebala dočekati ovu 2014-u godinu kada neslužbeno obilježavam 20 godina profesionalnog Dj-anja. Te davne 1994. počela je moja radijska karijera na kultnom zagrebačkom Radiju 1 koja se kasnije nastavlja na drugim zagrebačkim radijskim postajama, a iste godine sviram i svoju prvu klupsku gažu nakon odrađenih brojnih srednjoškolskih tuluma gdje je sve na neki način počelo i glazba je izašla iz moje sobe pred plesače na flooru. Moja glazba kroz godine se mijenjala. Odrastanje uz hip hop, funk, rave, breakbeat i trance u srednjoj školi postavilo je temelje mojeg glazbenog putovanja koje traje dan danas, a nikad se nije zaustavilo na jednom glazbenom žanru, dobra stvar uvijek će zaintrigirati moje uho. House i garage obilježili su početak mojeg DJ-anja u 90-tima, techno koji me osvojio svojom jednostavnošću, grooveom i krativnosti krajem 90-tih postaje ono po čemu me mnogo ljudi prepoznaje dan danas, te kasnije u 2000-ima techouse i minimal koji su samo bili logični slijed muzičkog odrastanja i progresa klupske glazbe. Moji setovi nikad nisu bili ograničeni na jedan stil pa čak kad bi bili i relativno kratki. Ovih 12 sati iskoristit ću da konačno u setu pustim sve ono što sam oduvijek htio odsvirati u jednom dugom glazbenom putovanju gdje granice ne postoje. Hvala Vam na podršci sve ove godine. Voli vas, Tomislav Cetina – DJ CET”[/quote_box_center]

Participacija za ovu jedinstvenu večer je 20kn, a mi dvoje sretnika/ca vodimo besplatno! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu te ostaviti u komentaru ispod članka svoje ime i prezime . Slučajnim odabirom, u petak 26. rujna u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

2 KOMENTARI

Comments are closed.