Dirty Beatz, poznati zagrebački drum&bass kolektiv za dvanaestu godišnjicu dovodi u Zagreb jednog od vodećih mađarskih producenata i dj-a koji je svoju zemlju upisao na svjetsku kartu drum&bass glazbe…

Dirty Beatz svoj 12-i rođendan aktivnog promoviranja i prezentiranja drum&bass-a kroz produkciju glazbe, organizaciju evenata s domaćim i stranim gostima, stotine dj nastupa, odlučili su proslaviti sa svim ljubiteljima drum&bass glazbe uz veliki event u AKC Medici na tri floora.

Cjelovečernju zabavu zaokružiti će kao glavna zvijezda večeri CHRIS.SU (Fate Recordings), veliko ime mađarske drum&bass scene koji je više puta proglašavan producentom i dj-em godine (prema čitateljima Impulsecreatora drumandbass.hu), te nominiran kao najbolji tech dj na vodećem drum&bass eventu na svijetu – Drum&Bass Arena Awards. Njegov poznati dj set s kombinacijama različitih žanrova drum&bass-a uz odlične mix tehnike jamstvo su večeri koja će na najbolji mogući način predstaviti ovo rođendansko slavlje i doživljaj za pamćenje.

Za potpuni drum&bass užitak u poznatom alternativnom Klubu Attack, nakon dugog vremena na stage se penje i puna postava DirtyBeatz Crew-a (Kula, Leeks, Tekitoka, Matz). Naravno, jedan od ciljeva ove rođendanske proslave je pružiti nezaboravan izlazak za sve posjetitelje, tako da uz glavni floor, u Chakka room-u očekujte mračni, duboki dubstep uz predstavnike Seasplash festivala (207, MMMeniga) koji ove godine također slave svoju dvanaestu godišnjicu rada te (podršku: Pudlika, Jan Becele & Agregat). U Grey Room su pozvani svi koji vole samo najbolje od techna koji će vrtiti Gars, Dots, Iggy Dope, Kodin.

Ovaj veliki glazbeni event održati će se 15. ožujka s početkom u 23h, a ulaznica za cjelovečernje događanje iznosi 30 kn do ponoći, odnosno 40 kn nakon ponoći. UES Mag dijeli 2×1 upad, a sve što vam je činiti je lajkati članak te u komentar uz vlastito ime i prezime odgovoriti na pitanje: “Od kuda dolazi Chris.Su?”

Comments are closed.